Ana SayfaMagazinKâğıt Ev Aylin yeni sevgilisi Emre Kavruk kimdir? Nur Fettahoğlu’nun yeni sevgilisi...

Kâğıt Ev Aylin yeni sevgilisi Emre Kavruk kimdir? Nur Fettahoğlu’nun yeni sevgilisi yönetmen Emre Kavruk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kâğıt Ev Aylin yeni sevgilisi Emre Kavruk kimdir? Nur Fettahoğlu’nun yeni sevgilisi yönetmen Emre Kavruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Son olarak Kâğıt Ev dizisinde Aylin karakterine hayat veren Nur Fettahoğlu gönlünü ödüllü yönetmen Emre Kavruk’a kaptırdı. Peki, Emre Kavruk kimdir? İşte detaylar…

Kâğıt Ev Aylin yeni sevgilisi Emre Kavruk kimdir? Nur Fettahoğlu’nun yeni sevgilisi yönetmen Emre Kavruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Son olarak Kâğıt Ev dizisinde Aylin karakterine hayat veren Nur Fettahoğlu gönlünü ödüllü yönetmen Emre Kavruk’a kaptırdı. Peki, Emre Kavruk kimdir? İşte detaylar…

Kâğıt Ev Aylin yeni sevgilisi Emre Kavruk kimdir

Nur Fettahoğlu’ndan 3 yaş küçük olan Emre Kavruk, 21 Nisan 1983, İskenderun doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Televizyon Bölümü mezunu. Güzel Günler Göreceğiz filmi ile 48. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Senaryo Ödülünü aldı.

Yönetmen Filmografisi

Dijital Esaret – 2019 (Uzun Kurmaca) / Emre Kavuk, Birol Güven

Ver Elini Aşk – 2017 (TV Dizisi)

Çetin Ceviz – 2016 (TV Filmi)

No : 309 2. Sezon 2017 (TV Dizisi)

No : 309 1. Sezon 2016 (TV Dizisi)

Kalp Hırsızı – 2014 (TV Dizisi)

Home Ofis – 2014 (TV Dizisi)

Kaybedenler – 2007 (Uzun Kurmaca) / Hasan Tolga Pulat, Emre Kavuk, Engin Kılıçtan, Cenker Ekemen, Müslim Yazıcı

Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler

Uzaklarda Bir Yerde – 2008

16. Adana Uluslararası Altın Koza Kültür, Sanat ve Film Festivali, Kurmaca Dal, Finalist. 2009

28. İstanbul Uluslararası Film Festivali, Kısa Film Yarışması, Kurmaca Dalı, Finalist. 2009

2. Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali, Finalist. 2009

Sherlock Holmes Türkler Arasında – 2006

Hayal – 2005

Senarist Filmografisi

Mayıs Kraliçesi – 2015 (TV Dizisi)

Doksanlar – 2013 (TV Dizisi)

Güzel Günler Göreceğiz – 2011 (Uzun Kurmaca)

Öğretmen Kemal – 2010 (TV Dizisi)

Kaybedenler – 2007 (Uzun Kurmaca)

Takip Et

20,116BeğenenlerBeğen
17,691TakipçilerTakip Et

Benzer Haberler

Editörün Seçtikleri