Ana Sayfa Türkiye "Davutoğlu'nun konuşmasını dinledim o daha haklıydı! Selçuk Özdağ'a saldırıda Cumhurbaşkanı'nı göreve davet...

“Davutoğlu’nun konuşmasını dinledim o daha haklıydı! Selçuk Özdağ’a saldırıda Cumhurbaşkanı’nı göreve davet ediyorum”

Meral Akşener Selçuk Özdağ hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine atıfta bulunan Akşener, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göreve davet ediyorum" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener KRTV TV’de 3 kadın gazetecinin sorularını yanıtladı. Programın ana gündem maddelerinden biri Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı hedef alan silahlı sopalı saldırıydı.

Gazeteciler Zeynep Gürcanlı, Yıldız Yazıcıoğlu ve Nergis Demirkaya, İYİ Parti lideri Meral Akşener‘e kritik sorular yöneltti. Ahmet Davutoğlu‘nun sözlerine referans veren Meral Akşener, “Ben Süleyman Soylu’yu göreve davet ettim faillerin yakalanması için. Fakat sonra Sayın Davutoğlu’nun konuşmasını dinledim. O daha haklıydı. O Sayın Erdoğan’ı göreve davet etti. Ben Sayın Davutoğlu’nun bu sözlerini daha doğru buldum. Ben de sayın Erdoğan’ı göreve davet ediyorum” diye konuştu.

Akşener: Bir televizyon kanalında kocamı aldattığım iddia edildi

Siyasetçinin siyasetçiye çok ağır şeyler söylediği bir dönemeçten geçtik. Ben bizzat yaşadım. 17-25 Aralık üzerinden yaptığım 2 konuşma beğenilmemiş. Hani MHP’deydik o dönem, duvarında 17-25 saatinin olduğu genel merkez. Bir tv kanalında kocamı aldattığım iddia edildi. Çok acıydı. Derin bir sessizlik oldu. 4. gün Erdoğan aradı, ondan sonra diğerleri aradı.

Kendilerini Erdoğan’a beğendirmek için küfür edenler var. Erdoğan ile Bahçeli arasında çok ağır söylemler oldu. Birgün bir şey oldu bu iki insan yan yana geldi.

Erdoğan Selçuk Özdağ’ı geçmiş olsun diye aramadı

Mezara kadar beraberiz, etle tırnağız diyorlar. Bizim böyle bir iddiamız yok. Biz CHP ile işbirliği yaptık. Rasyonel, seçmen talebi üzerine yapılan bir işbirliği. Siyaseten eleştiririm ama ailesini, yakınını karıştırmam. Ana muhalefet partisinin lideri Kılıçdaroğlu lince uğradı. Yumruk atan adamın evi türbeye döndürüldü. Erdoğan geçmiş olsun diye aramadı. Böyle birşey olamaz.

Sonra birden Alaattin Çakıcı’nın tehdidini duyduk. Suikastler, darbeler olmuştur ama tehdit eden mafya mensubunu koruyan bir siyasetçi olmamaıştır. Bu tarihte ilktir. Evimin basılmasını saymıyorum bile.

Saldırılarda ortak bir özellik var! Pusu kuruluyor

Benim danışmanım Murat İde saldırıya uğradı, Yavuz Selim Demirağ, Yurdagül Şimşek’in evi basıldı, Murat Ağırel, Barışlar hapse konuldu. Ülkücü camianın iyi tanıdığı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Orhan Uğurel, Afşin Hatipoğlu… Bunların ortak özelliği pusu olması. Bu derece namertlik hiç yoktu. Pusu ile adam dövülmez, bir kişiye beş kişi dövülmez. Erdoğan’ı göreve davet ediyorum, durum gittikçe kötüye gidiyor.

Bahçeli o zaman 17-25 Aralık diye konuşuyordu

17-25 Aralık üzerinden konuşan herkesi dayak atma bekliyor. Bahçeli, yolsuzluk, hırsızlık olarak görüyordu. Erdoğan için 17-25 Erdoğan diye konuşuyordu.

Bilgisayar görmek istiyorumdan delilerimiz çok noktasına gelindi. Erdoğan adalet ve ekonomi reformu yapılacağını söyledi, arkasından sayın Kılıçdaroğlu tehdit edildi. Hemen cısss.

Hukuk konusunda mevcut yasalar uygulansa razıyım. Ekonomide yapısal reforma ihtiyaç var. İhtiyaç had safhada, liyakatin, şeffalığın olduğu, kurumların itibarlı hale getirildiği reforma ihtiyacımız var.

Partili Cumhurbaşkanlığını kaldıracaksınız, iyileştirilmiş parlamenter sistemi getireceksiniz. Kayınpeder sebep damat sonuçtu. Bunların değiştirilmesini mümkün görmüyorum ama batılıların isteği için yapabilirler.

Takip Et

20,148BeğenenlerBeğen